Over ons

Shantykoor Overstag

Shantykoor Overstag is 21 jaar geleden opgericht Leden van het voormalige Shell mannenkoor waren bij deze oprichting aktief betrokken.
Nu 21 jaar later is Overstag een Shantykoor wat zijn sporen heeft weten te verdienen.
Jaarlijks treden wij zo'n 30 keer op in verzorgings/bejaardentehuizen in de regio Rijnmond en op diverse shantyfestivals binnen en buiten de regio, we zijn een graag geziene gast.

Shantykoor Overstag is het oudste shantykoor uit Vlaardingen.
Het repertoire van Overstag bestaat hoofdzakelijk uit uiteraard Shanty's en Forbitters, liedjes die betrekking hebben op de haven van Rotterdam. In de achterliggende jaren heeft Shantykoor Overstag een 4-tal cd's opgenomen, hierop staan tal van bekende Shanty's en Forbitters.
Het 21-jarig bestaan is niet onopgemerkt voorbij gegaan een bezoek aan onze partners in Neuss (D) leverde een groots feest en optreden op waar we met plezier op terug kijken.
Op de site zult u ongetwijfeld wat foto's hier van terug vinden, we hopen dat u een impressie heeft wat Shantykoor Overstag zo al inhoud en heeft u een beetje de sfeer kunnen proeven.

Shantykoor Overstag repeteert op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Marnixflat gelegen aan de Marnixlaan in Vlaardingen-West. Heb je interesse of wil je meer weten over het zingen bij Overstag, neem dan contact op met het secretaiaat,
tel, 010-4349721, mobiel, 06-20600687 of website www.shantykoor-overstag.nl

Tot Ziens .

 

 

sponsors

     
Stichting Fonds Schiedam-Vlaardingen
 

  

Onze cd's kosten € 7,50 excl. de verzendkosten.
U wordt uitgenodigd hier iets in te schrijven en dat waarderen wij zeer.
Neem eens een kijkje en geniet van de sfeer en stemming.
Ook op social media is een
Shanty plek.